De service waar ook u het
warm van krijgt
Contacteer ons

Neem hier contact met ons!

Wil u een installateur vinden die het van het vervangen van uw ketel tot het renoveren/bouwen van uw badkamer in Wingene en grote omgeving tot een goed einde brengt? Neem dan zeker contact op met Siwi, uw garantie voor kwaliteit, een snelle en professionele service en deskundig advies.

Alle werken piekfijn uitgevoerd

Siwi uit Wingene heeft het materiaal en de expertise in huis om ventilatiesystemen en sanitaire installaties van elke omvang te plaatsen en te herstellen, evenals om centrale verwarming te installeren, te onderhouden en te repareren. Wij leveren de beste prijs-kwaliteit in badkamerrenovatie aangepast aan de behoeften en het budget van de klant. Alle nieuwbouw- en renovatieprojecten in de regio Wingene en in West-Vlaanderen, van Roeselare tot aan de kust, worden tot in de puntjes verzorgd. Hebt u brokken, verstoppingen of lekken? Dan komen wij zo snel mogelijk ter plaatse, indien mogelijk dezelfde dag nog.

Vraag nu een vrijblijvende offerte

Wil u meer info over onze werkzaamheden? Of wil u een afspraak maken voor een bezoek ter plaatse? Neem dan vandaag nog hier contact op. Wij komen graag langs voor een oriënterend gesprek en om alle opmetingen te doen. Daarna maken we een vrijblijvende offerte op. Keurt u deze goed? Dan gaan we meteen gepassioneerd aan de slag.

Willemyn Maarten

Munkelostraat 25
8750 Wingene - België
Gsm : 0473 64 47 30 (Maarten Willemyn)
           0479 85 86 22 (Bram Simoen)
info@siwi-hvac.be
BTW BE 0705.957.288

Contact