De service waar ook u het
warm van krijgt
Contacteer ons

Vertrouw op onze knowhow in ventilatiesystemen

Bent u op zoek naar een installateur die ook ventilatiesystemen in Wingene en verre omstreken plaatst? Dan is Siwi een partner die meteen vertrouwen schept.  

Ventilatie verhoogt luchtkwaliteit

Nieuwbouwwoningen en gerenoveerde panden zijn vandaag prima geïsoleerd. Maar dat zorgt ervoor dat er binnen minder zuivere lucht aanwezig is. Daarom is het belangrijk om een goedwerkend ventilatiesysteem te installeren dat vuile lucht afvoert en verse lucht aanvoert. Siwi plaatst diverse ventilatiesystemen waaronder het systeem C, met een mechanische luchtafvoer en toevoer, het systeem C+ met zelfregulerende natuurlijke toevoer en vraag gestuurde afvoer en tenslotte ook het systeem D, met mechanische toevoer en afvoer via een centraal systeem met warmte terugwinning.

Perfecte plaatsing

Siwi uit Wingene zorgt ervoor dat de ventilatie perfect geplaatst wordt, netjes binnen de afgesproken termijn en binnen uw budget. Een onberispelijke afwerking, een nette werf en het gebruik van kwaliteitsmaterialen staan centraal. Dit alles wordt door onze klanten sterk op prijs gesteld. Hebt u nog vragen over ventilatiesystemen? Contacteer ons beslist. Wij geven u graag gericht advies. Wist u trouwens dat we ook over heel wat ervaring en vakkennis beschikken in het plaatsen van centrale verwarming, sanitaire installaties en badkamerrenovatie?