logo Siwi

Over ons

Het verhaal achter Siwi HVAC

Siwi HVAC uit Wingene is een firma waar vakkennis en kwaliteit centraal staan. Maarten Willemyn en Bram Simoen hadden al een achttal jaar ervaring in de sector vooraleer ze de handen in elkaar sloegen. Samen richtten ze dan uiteindelijk hun bloeiende zaak op. Siwi is trouwens een samenvoeging van hun beide achternamen.

U kan bij Maarten en Bram terecht voor sanitaire installaties, centrale verwarmingventilatie– en airconditioningsystemen en elektriciteitswerken. Het duo blijft tijdens alle werken uw aanspreekpunt. Enorm handig als u hen vragen wil stellen of hun professionele advies nodig heeft.

Duurzame technologie en innovatie dragen Maarten en Bram hoog in het vaandel. Ze focussen steeds op hernieuwbare energie en zoeken naar de beste manier voor hun klanten om energie te besparen.

In heel West-Vlaanderen kunnen klanten op Siwi HVAC rekenen. Zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten steken de twee vakmannen graag de handen uit de mouwen. Vertonen uw installaties of toestellen plots een storing? Dan wordt u waarschijnlijk dezelfde dag nog geholpen!

centrale verwarming plaatsen

Siwi HVAC uit Wingene

Uw sanitair, verwarming of ventilatie laten vernieuwen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!